Edremit'te Pandomim Gösterisi İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Pandomim Gösterisi İlgi Gördü

Edremit\'te Pandomim Gösterisi İlgi Gördü

Edremit Belediyesi’nin katkılarıyla Özel Edremit Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’nun düzenlediği pandomim gösterisi Şükrü Tunar Kültür Merkezinde sahnelendi.

18.05.2015 16:14

Edremit Belediyesi'nin katkılarıyla Özel Edremit Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu'nun düzenlediği pandomim gösterisi Şükrü Tunar Kültür Merkezinde sahnelendi.

Edremit Belediyesi'nin katkılarıyla Özel Edremit Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu tarafından düzenlenen pandomim gösterisinde sanatçı Vedat Zar tarafından sahnelenen"Sessizlikle dans" adlı oyun Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde izleyici ile buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan oyunda sanatçı Zar'ın performansı izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösterinin sonunda kendisini tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, "Öncelikle Belediye Başkanımız Kamil Saka'nın selamlarını iletiyorum. Başkanımız Kamil Saaka'nın öncülüğünde belediye olarak Edremit'imizi farklı sanat dallarıyla buluşturmak, bizleri mutlu ediyor. Bunlardan birisi olan mim sanatımızı da bizlere tanıtan ve gösteren Vedat Zar kardeşimize teşekkür ediyor, Özel Edremit Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu'na da pandomim sanatını bizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Pandomim Gösterisi İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement