Efe'ye 'Turp' Sol Bek - Son Dakika
Yerel

Efe'ye 'Turp' Sol Bek

Efe\'ye \'Turp\' Sol Bek

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Aydınspor 1923, Beşiktaş A2 takımından 20 yaşındaki sol bek oyuncusu Caner Turp ile anlaştı.

29.08.2012 20:57

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, Beşiktaş A2 takımından 20 yaşındaki sol bek oyuncusu Caner Turp ile anlaştı. Siyah-beyazlı ekip Caner Turp ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Aydınspor 1923 yöneticileri katıldı. Caner'in transferi hakkında açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, "Caner ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştık. Sezon sonunda şampiyon olursak bizimle devam eder. Kulüp olarak bizim, futbolcu olarak Caner'in hedefleri var. Siyah-beyazlı bir kulüpten, siyah-beyazlı bir kulübe transfer oldu. Yabancılık çekmeyecektir" dedi.

20 yaşındaki genç sol bek ise yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923'e geldiği için menun olduğunu ifade ederken, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Aydın, futbol olarak köklü bir şehir. Forma rengimin değişmediği için mutluyum. İnşallah sezon sonunda yüzümüz güler" ifadelerini kullandı - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efe'ye 'Turp' Sol Bek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement