Efeler Belediyesi Kent Zararlılarına Karşı İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi Kent Zararlılarına Karşı İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Efeler Belediyesi Kent Zararlılarına Karşı İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Efeler Belediyesi, halk sağlığı ve huzurunu olumsuz etkileyen kent zararlılarına karşı başlattıkları ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ilaçlama çalışmaları, sivrisinek, karasinek, pire, kene, hamam böceği gibi hastalık taşıyıcı popülasyonların insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması için kent genelinde gerçekleştiriliyor.

11.05.2024 15:17  Güncelleme: 15:18

Efeler Belediyesi ekipleri, halk sağlığı ve huzurunu olumsuz etkileyen kent zararlılarına karşı başlattıkları ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Efeler Belediyesi hayatına olumsuz etki edebilecek her türlü soruna karşı önlemlerini alıyor ve çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince özellikle yaz aylarında mevsimsel etkenler başta olmak üzere çeşitli nedenlerle sayıları hızla artan ve kent zararlıları olarak tanımlanan; sivrisinek, karasinek, pire, kene, hamam böceği gibi hastalık taşıyıcı popülasyonların insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması için kent genelinde ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Çok sayıda personelin katılımıyla devam eden faaliyetlerde bilimsel mücadele yöntemleri kullanılıyor.

Park, bahçe ve yeşil alanlar başta olmak üzere Efeler'in tüm mahallelerinde süren ilaçlama çalışmaları sabahın erken saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi Kent Zararlılarına Karşı İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement