Eğerci Belediye Başkanı Civelek Alabaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eğerci Belediye Başkanı Civelek Alabaş'ı Ziyaret Etti

Eğerci Belediye Başkanı Civelek Alabaş\'ı Ziyaret Etti

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Eğerci Belde Belediye Başkanı Recep Civelek, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.

04.01.2012 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Eğerci Belde Belediye Başkanı Recep Civelek, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.

Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ve beraberinde Eğerci Lisesi Müdürü Hüseyin Okay, Eğerci İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Gür, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı makamında ziyaret etti. Eğerci Belediye Başkanı Civelek, "Müdürlerimizle birlikte Zonguldak'a geldik. Bu arada yöremizin insanı Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. Kendisini müdürlerimiz ile tanıştırdık. Sayın başkanımızın maden işçisi için verdiği mücadelesini yakından takip ediyoruz. Kendisinin her zaman destekçisiyiz" dedi.

GMİS Genel Başkanı Alabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Başkanımızla sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Zonguldak'ın ve yöremizin sorunlarının aşılması, kalkınması için birlikte dayanışmamızı sürdürüyoruz. Beraberinde bizleri ziyaret eden sayın müdürlerimiz Gür ve Okay'a da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğerci Belediye Başkanı Civelek Alabaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement