Eğitimci ve Gazetecilerden Suriyeli Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Eğitimci ve Gazetecilerden Suriyeli Öğrencilere Yardım

Eğitimci ve Gazetecilerden Suriyeli Öğrencilere Yardım

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan, Suriye okulunu ziyaret eden eğitimci ve gazeteciler, Suriyeli öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

08.05.2014 15:09

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan, Suriye okulunu ziyaret eden eğitimci ve gazeteciler, Suriyeli öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Mardin Noter Cevdet Altun İlkokulu Müdürü Murat Bağış, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş ve bir grup gazeteci, Kızıltepe'deki Suriye okulunu ziyaret ederek eğitim gören çocuklara beslenmelik ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Mardin Noter Cevdet Altun İlkokulu Müdürü Murat Bağış, "Kendi okulumuzda hayat paylaştıkça güzel temasıyla yaptığımız bir çalışmaydı. Bu kapsamda Mardin'deki Suriye okulunu kardeş okul ilan ettik. Kızıltepe'deki Suriyelilerin okulundan bizler haberdar olunca oradaki malzemelerin bir kısmını buraya getirdik. İlçe Milli Eğitim Müdürü'müzle beraber hem çocuklarımızla tanışmak onları sevindirmek bir tebessüm oluşturmak onlarla paylaşmak ve hayatı güzelleştirmek için küçük de olsa bir katkı sunmaya gayret ettik. Okullarda okul yöneticilerinin bu farkındalığı oluşturması ve herkesin kendi öğrencisiyle birlikte hayatı paylaşmasını sağlaması on binlerce öğrencimiz bir anda bunun farkına varırsa buradaki Suriyelilerle hayatı paylaşacak ve onların hiçbir ihtiyacı da kalmayacaktır" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimci ve Gazetecilerden Suriyeli Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement