Eleşkirt Belediyesi Dar Gelirli 55 Ailenin Evini Onardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eleşkirt Belediyesi Dar Gelirli 55 Ailenin Evini Onardı

10.10.2013 13:33

Eleşkirt Belediyesi SODES kapsamında dar gelirli 55 ailenin evini onardı.

Eleşkirt Belediyesi SODES kapsamında dar gelirli 55 ailenin evini onardı.

Eleşkirt Belediye Başkanı Mehmet Nuri Çelik, Halk Eğitim Konferans Salonu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, SODES kapsamında hazırladıkları "Sağlıklı Evler Yenilenmiş Hayatlar" adlı projeyle 120 dar gelirli aileyi tespit ettiklerini söyledi.

Bunlardan en fazla ihtiyacı olan 55 dar gelirli ailenin evinin onarıldığına vurgu yapan Çelik, "Bu proje kapsamında bazı evlerin çatılarının, mutfaklarının ve duvarların onardık yani evlerin tüm eksik yerlerini kış öncesi yaşanılabilir bir konuma getirdik. Allah izin verirse önümüzdeki yıl da kalan 65 evi onaracağı" diye konuştu.

Çalışmaların 4 ayda tamamlandığını ifade eden Çelik, bu konuda desteği olan Vali Mehmet Tekinarslan ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Programda onarılan evlerinin görüntülerinin yer aldığı slatyt bir sunum da yapıldı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eleşkirt Belediyesi Dar Gelirli 55 Ailenin Evini Onardı - Son Dakika


Advertisement