Emlak ve Çtv'de Son Gün 2 Haziran - Son Dakika
Yerel

Emlak ve Çtv'de Son Gün 2 Haziran

Emlak ve Çtv\'de Son Gün 2 Haziran

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksitlerinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs’ın hafta sonu tatiline denk gelmesi nedeniyle yasa gereği 2 Haziran Pazartesi gününe kadar uzatıldığını bildirdi.

27.05.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksitlerinin son ödeme tarihi olan 3 1 Mayıs'ın hafta sonu tatiline denk gelmesi nedeniyle yasa gereği 2 Haziran Pazartesi gününe kadar uzatıldığını bildirdi.

Vatandaşların, emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerini 2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak ve Güneykent mahallelerinde bulunan Teknik Hizmetler Müdürlüğü'ndeki tahsilat şubelerinde de yatırabileceklerini ifade eden Başkan Tuna, işlemlerin en çabuk şekilde tamamlanması için gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.

Tuna, "Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinde son ödeme günü 31 Mayıs 2014 tarihi hafta sonu tatili cumartesi gününe denk gelmesinden dolayı 2 Haziran 2014 günü mesai saati sonu 17.00'ye kadar devam edecektir. Mükelleflerin, cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemeleri gerekmektedir" dedi.

Öte yandan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye veznelerinin 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günü de açık olacağına dikkat çekerek, vezne önlerinde uzun kuyruklar oluşmaması için mükelleflerden, ödemelerini son güne bırakmamalarını istedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emlak ve Çtv'de Son Gün 2 Haziran - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement