Emlakçılar, Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Emlakçılar, Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan'ı Ziyaret Etti

Adıyaman Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Karatekin, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret etti.

02.01.2012 14:05

Adıyaman Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Karatekin, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret etti.

Kendilerini kabül ettiği için belediye Başkanı Büyükaslan'a teşekkür eden Emlakçılar Derneği Başkanı Karatekin, tapu devir işlemlerinde yaşadıkları güçlükle ilgili yardım istedi.

Tapu işlemlerinin çok uzun sürdüğüne dikkat çeken Karatekin, "Tapu devri işlemleri için Belediye ile Tapu Müdürlüğü arasında adeta mekik dokuyoruz. Her devir işleminde belediyeye gelerek emlak değeri alıyoruz. Bu değerleri Tapu Müdürlüğü'nde alabilirsek hem şehir merkezindeki trafik yoğunluğu biraz olsun hafifler, hem de bizler fazla yorulmadığımız gibi, zamanı da değerlendirmiş oluruz. Bunun için bir belediye personelinin Tapu Müdürlüğü'nde görevlendirilmesini talep ediyoruz. Sayın başkanımız bu konuda bize yardımcı olurlarsa çok memnun oluruz" dedi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, elinden geldiğince her konuda vatandaşlara yardımcı olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Belediyemizin kapısını herkese açık tutuyoruz. Hizmet konusunda kent genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere ulaşarak, sorunların giderilmesi yönünde yoğun çaba harcıyoruz. İmkanlarımız dahilinde ve yasaların el verdiği ölçüde herkese yardımcı oluyoruz. Bu kapsamda emlakçılarımızın taleplerini de değerlendirmeye alacağız"

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emlakçılar, Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement