Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Özdemiroğlu'dan, Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Özdemiroğlu'dan, Vali Güner'e Ziyaret

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Özdemiroğlu\'dan, Vali Güner\'e Ziyaret

Dünya Sağlık Örgütü’nün Güvenli Trafik Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Hız Yönetimi Sosyal Pazarlama Toplantısı"na katılmak için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.

11.09.2014 12:31

Dünya Sağlık Örgütü'nün Güvenli Trafik Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Hız Yönetimi Sosyal Pazarlama Toplantısı"na katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu, Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, toplantının Afyonkarahisar'da yapılmasının isabetli bir karar olduğunu belirterek, kentin konumu itibari ile trafik yoğunluğunun hat safhada yaşandığı bir bölge olduğunu anlattı. Güner, "Terörün verdiği kayıpların hemen sonrasında trafik kazalarındaki kayıplar gelmektedir. Bu durum bizleri çok üzdüğü için çalışmalarımıza hız kazandırarak trafik kurallarına uyulması hususunda farkındalık oluşturmak için çalışmalar ve faaliyetler düzenlemekteyiz. Hem kentimizde yaşayan vatandaşlarımızı, hem de kentimizden geçen misafirleri olumsuz yönde etkileyen trafik sorunları ile mücadelede önemli bir yer tutan proje çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette Vali Güner'in misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Özdemiroğlu ise, "Ülkemizin ve hatta dünyanın sorunu olan trafik kazalarının olumsuz etkilerini azaltmak adına Emniyet Genel Müdürlüğümüzce birçok çalışmalarda bulunduk. Bunlarda da olumlu sonuçlar almamıza destek veren sayın Valimiz ve beraberindekilere teşekkür ediyorum. Bu tür gayret ve çabalara Emniyet Genel Müdürlüğü olarak destek vermeye hazırız" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Özdemiroğlu'dan, Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement