Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Çanakkale İl Temsilcisi Erkan Güçyetmez, UEDAŞ Çanakkale İşletme Müdürlüğüne atanan Gökay Fatih Danacı'yı ziyaret etti.
Danacı, Çanakkale'ye kaliteli, kesintisiz elektrik verme konusunda gerekli çalışmaları yapacağını, popülist yaklaşımdan uzak, "halka ve hakka hizmet" mantığıyla hareket edeceklerini söyledi.
Elektrik mühendislerinin proje, yüksek gerilim işletme sorumluluğu ve topraklama ile diğer ölçüm hizmetlerine ilişkin uygulamada karşılaştığı sorun ve eksikliklerin değerlendirileceğini belirten Danaca, gereken adımların atılacağını bildirdi.
Güçyetmez ise oda olarak UEDAŞ'a Çanakkale'de kaliteli ve sürekli enerji adına her türlü desteği vereceklerini kaydetti. - ÇANAKKALE
Son Dakika › Yerel › EMO Çanakkale İl Temsilcisi Güçyetmez'in Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.