Engellilerin Memurluk Kurasına Girmeleri İçin Son Başvuru 16 Mayıs'ta - Son Dakika
Yerel

Engellilerin Memurluk Kurasına Girmeleri İçin Son Başvuru 16 Mayıs'ta

Engellilerin Memurluk Kurasına Girmeleri İçin Son Başvuru 16 Mayıs\'ta

Engelli bireylerin kura yöntemiyle devlet memuru olabilmeleri için, evraklarını 16 Mayıs’a kadar tamamlaması gerektiğini bildirildi.

09.05.2016 16:04

Engelli bireylerin kura yöntemiyle devlet memuru olabilmeleri için, evraklarını 16 Mayıs'a kadar tamamlaması gerektiğini bildirildi.

Engellilerin Devlet memuru olabilmeleri için düzenlenecek olan kuraya, başvuruların 16 Mayıs günü sona erecek. Kuraya katılacak engelli bireyleri uyaran Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı Selim Özen, kura yöntemiyle devlet memuru olmak isteyenlerin evraklarını biran önce tamamlaması gerektiğini söyledi. Özen, "Devlet sınava girme imkanı olmayan engelli bireylerimize yönelik kura yöntemiyle devlet memuru imkanı tanımıştır. Bu çerçevede engelli bireylerimiz 3-16 Mayıs tarihleri arasında kura ile devlet memuru olabilmek imkanını elde edebilmek için öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine alacakları ön kayıt beyan tahayüt formu ile beraber bankaya yatıracakları 15 TL ve yanlarına aldıkları nufüs cüzdanı ile engelli olduğunu gösteren sağlık raporlarıyla beraber Öğrenci Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) bürolarına müracaat edecekler. İlk okul, orta okul mezunu ve özel uygulama iş okulu mezunu çocuklarımızın kura yöntemiyle devlet memuru olma imkanı böylelikle sağlamış oluyorlar. Mayıs 16'sına kadar kura ile ilgili işlemlerini gerçekleştirerek kuraya girebilmek için tüm evraklarını tamamlasınlar ve kayıtlarını yaptırsınlar" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilerin Memurluk Kurasına Girmeleri İçin Son Başvuru 16 Mayıs'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement