Erdemli'de İftar Yemekleri Gıda Mühendisi Denetiminde Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de İftar Yemekleri Gıda Mühendisi Denetiminde Yapılıyor

Erdemli\'de İftar Yemekleri Gıda Mühendisi Denetiminde Yapılıyor

Erdemli Belediyesince her sene düzenlenen iftar yemekleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

04.07.2014 10:05  Güncelleme: 10:45

Erdemli Belediyesince her sene düzenlenen iftar yemekleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Günde yaklaşık olarak bin 500 kişilik çıkarılan belediye yemeklerinin belediye gıda mühendisi denetiminde yapıldığı ifade edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Erdemli Belediyesi Gıda Mühendisi Kamil Boran, yapılan yemeklerin son derece temiz şartlarda hazırlandığını belirterek, lezzeti ve sağlıklı olması bakımından da sorumluluğun kendilerinde olduğunu söyledi. Vatandaşların da yapılan yemeklerden son derece memnun olduklarının altını çizen Boran, yemeklerin hazırlanmasından sunumuna kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Yemeklerin Erdemli Belediyesince hazırlandığının altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise hem pişirilmesi, hem de sunumuna kadar kendi personellerinin denetiminde olduğunu söyledi. Erdemli Belediyesinin çalışan kadrosunun son derece nitelikli olduğunu kaydeden Tollu, "Geçtiğimiz son 5 yıl içerisinde son derece değerli ve başarılı insanları belediyemizde istihdam ettik. Belediyemizi bu manada güçlendirdik. Alanında bir numara olan uzman arkadaşlarla çalışıyoruz ve vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz her hizmet alanına göre bir uzman arkadaşımız belediyemiz bünyesinde bulunmaktadır. Gıda mühendisi arkadaşımız belediyemizin yemek hizmetleri konusunda alanında uzman bir arkadaşımız. Ramazan yemekleri kendi kontrolünde çıkıyor. Bu da, belediyemizin çalışan kalitesinin ne ölçüde olduğunun bir göstergesidir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de İftar Yemekleri Gıda Mühendisi Denetiminde Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement