Ereğli'de 5 Kadın Futbolcu Milli Takıma Çağrıldı - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de 5 Kadın Futbolcu Milli Takıma Çağrıldı

Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Posbıyık: "TFF Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden kulübümüzün 5 sporcusu A Milli Takım Aday kadrosuna davet edildi"

15.08.2013 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık, TFF Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden kulübün 5 kadın sporcusunun A Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldığını söyledi.

Posbıyık, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, TFF'nin kadın futbol ligleri kurulması yönünde başlattığı çalışmalar kapsamında takımının lige davet edildiğini anlattı.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 19-26 Ağustos'ta Kocaeli'de kampa gireceğini ifade eden Posbıyık, şöyle konuştu:

"TFF Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden kulübümüzün 5 sporcusu, A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Ebru Topçu, Berna Yeniçeri, Zübeyde Kaya, Büşra Eda Acar ve Başak İçinözbebek kulübümüzü milli takımda temsil edecekler. Kızlarımız son altı aydır milli takımın bütün kamplarında yer aldılar ve ay-yıldızlı forma için ter döküyorlar. Evlatlarımızı bu başarılarından dolayı gönülden tebrik ediyorum. Oyuncularımızdan İçinözbebek'in son günlerde bazı sağlık sorunları olması ve şiddetli baş ağrıları sebebiyle tedavi görmesine rağmen A Milli Takım Teknik Direktörü Nur Mustafa Gülen, kızımızın Kocaeli kampında olmasını istemiştir.

Bu süreçte tedavisi devam edecek."

U-17 Kadın Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Damla Bozel'in de milli takım kampından döndüğünü belirten Posbıyık, "Bozel, U-17 Kadın Milli Futbol Takımımızın Rusya, İrlanda Cumhuriyeti ve Bosna Hersek ile oynadığı üç maçta da ilk onbirde forma giyerek başarılı performans sergiledi, bizleri sevindirdi. Kendisini tebrik ediyor ve Ereğli'yi milli takım formasıyla başarıyla temsil ettiği için kızımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ereğli'de 5 Kadın Futbolcu Milli Takıma Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement