Ereğli'de, Sanayi Esnafından Başkan Posbıyık'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de, Sanayi Esnafından Başkan Posbıyık'a Teşekkür

Ereğli\'de, Sanayi Esnafından Başkan Posbıyık\'a Teşekkür

Kdz.Ereğli ilçesi Kışla Sanayi esnafı, sanayi sitesinin yollarının asfaltlanması üzerine kendilerini ziyaret eden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür ettiler.Kdz.

27.09.2013 17:33

Kdz. Ereğli ilçesi Kışla Sanayi esnafı, sanayi sitesinin yollarının asfaltlanması üzerine kendilerini ziyaret eden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür ettiler.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye başkan yardımcısı Nezih Anıl, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte Kışla Sanayi sitesini ziyaret etti. Cuma namazını burada kılan Başkan Posbıyık, daha sonra esnaflarla bir araya geldi. Kışla Sanayisi Kooperatifi Başkanı Mehmet Peker, sanayi sitesinin alt yapısının yenilenip asfaltlanmasından dolayı Posbıyık'a teşekkür etti. Sanayi sitesi esnafına hitaben konuşan Posbıyık, belediye meclisinden Kışla Sanayi sitesine asfalt dökülmesi için gerekli olan paranın çıkmamasına rağmen başka yerlerden kaynak temin ederek bu çalışmaları yaptıklarını söyledi. Posbıyık, "Sanayi sitesinde ilk olarak sağda solda atıl vaziyette duran hurda arabaları kaldırdık. 2 bin 500 metre su hattını yeni pvc borularla değiştirdik. Burada ilk defa alt yapıyı yeniledik. Biliyorsunuz burası için para çıkartılmadı. Bir takım problemler oldu. 8 trilyon talebimiz vardı buralar için ama belediye meclisinde takdir görmedi. Biz ona rağmen bu işi yapacağımızı söyledik. 'Sanayimizi delik deşik bir şekilde bırakmayız' dedik. Sanayi çarşımızın tamamına 12 bin ton asfalt döktük. Buradaki 50 bin metrekare yolumuzun asfaltının bir kısmını finişer bir kısmını da greyderlerle döktük. Suların gitmesi için 45 tane mazgal vardı. Yetersiz olduğunu gördük ve bu sayıyı 100'e çıkardık. Yapılan bu çalışmaların bütün esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizler daha iyisine layıksınız" diye konuştu.

Kooperatif 2. Başkanı Mehmet Peker tarafından sanayi sitesi esnafları adına başkan Posbıyık'a çiçek takdim edildi. Kooperatif yöneticileri, başkan Posbıyık, belediye daire müdürleri ile esnaflara pide ikramında bulundular. Burada bir süre kalan Posbıyık, sanayi esnafının sorunlarını da dinledi. Sanayi esnaflarından Namık Durak'ın sanayi sitesi içerisinde belediyeye ait alana yapılan caminin tapusunu istemesi üzerine Posbıyık, yasalar çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de, Sanayi Esnafından Başkan Posbıyık'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement