Erkek Voleybol İl Şampiyonu Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Oldu - Son Dakika
Yerel

Erkek Voleybol İl Şampiyonu Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Oldu

Erkek Voleybol İl Şampiyonu Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Oldu

Bilecik'te 2013-2014 eğitim öğretim yılı okul sporları erkek voleybol müsabakaları sonuçlandı.

07.12.2013 15:59

Bilecik'te 2013-2014 eğitim öğretim yılı okul sporları erkek voleybol müsabakaları sonuçlandı. İl genelinde liseler arasında oynanan müsabakalarda il şampiyonu Bozüyük Mustafa Şeker Anadolu Lisesi oldu.

Mustafa Şeker Anadolu Lisesi şampiyonluk yolunda Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi'ni 3-0, Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi'ni 3-0 hükmen ve finalde de Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi'ni 3-2 yenerek kupayı müzesine götürdü. Heyecan içinde geçen son maçta Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi'ni nefeslerin tutulduğu final setinde deviren Mustafa Şeker Anadolu Lisesi, tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarını sevince boğdu. Maç boyunca birbirine centilmence tezahürat yapan iki okul taraftarları kupa alan takımlarını sonuna kadar desteklediler.

Bozüyük Mustafa Şeker Anadolu Lisesi'nin şampiyon olduğu müsabakalarda Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi ikinci, Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi de üçüncü oldu. Karşılaşma sonunda Şampiyon olan Mustafa Şeker Anadolu Lisesi'nin kupasını Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Sabri Erdoğdu, üçüncü olan Anadolu Öğretmen Lisesi'nin kupasını ise Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Demir verdi.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Demir, "Uzun çalışmanın ürünü olan bu şampiyonluğu kazandıran başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Diler Arda olmak üzere 12 genç adamı yürekten kutluyorum. Takımlarını centilmence destekleyen ve herhangi bir olumsuzluk yaşatmayan öğrencilerimizi de kutluyor, kupayı camiamıza armağan ediyoruz. Bu kupa bizim için çok anlamlı ve müzemizin en güzel yerinde sergilenecektir. Eğitimle ilgili yapılan bütün etkinlikler eğitimin nihai hedefi olan iyi insan, kendini ifade edebilen insan yetiştirme yolunda binaya bir tuğla daha koyma gayretidir. İl şampiyonu olan ve ilimizi bölgelerde temsil edecek olan okulumuz öğrencilerine yürekten başarılar diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkek Voleybol İl Şampiyonu Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement