Ermenek'te Çoçuk, Gençlik ve Kadın Meclisleri Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Ermenek'te Çoçuk, Gençlik ve Kadın Meclisleri Kuruluyor

Ermenek\'te Çoçuk, Gençlik ve Kadın Meclisleri Kuruluyor

Ermenek Belediyesi tarafından meclis toplantısında alınan karara göre ilçede çocuk, gençlik ve kadın meclislerinin kurulması kararlaştırıldı.

01.12.2014 11:30

Ermenek Belediyesi tarafından meclis toplantısında alınan karara göre ilçede çocuk, gençlik ve kadın meclislerinin kurulması kararlaştırıldı.

Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, yaptığı açıklamada, 4 Kasım 2014 tarihindeki meclis toplantısında alınan kararlara göre ilçede Çocuk Meclisi, Gençlik Meclisi ve Kadın Meclisi'nin kurulacağını belirtti.

Ermenek'te yaşayan çocukların taleplerini iletebilmeleri ve çözümünde aktif rol oynamak amacıyla Çocuk Meclisi'nin kurulacağını ifade eden Sözkesen, meclisin 8-16 yaş aralığını kapsayacağını dile getirdi.

Seçilecek 45 çocuk ile çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler yapılacağını aktaran Sözkesen, şunları kaydetti:

"Bir diğer meclis olan Gençlik Meclisi 17-25 yaş grubundaki bireylerden oluşacaktır. Yine Ermenek'te yaşayan gençlerin sorunlarını, düşüncelerini, çözüm önerilerini ifade edebilecekleri meclis 45 üyeden oluşacak. Ermenek'teki kadınları da bir araya getirip toplumsal meselelere dahil ederek görüşlerini almayı planlayan, bayanlarla iş birliği içerisinde kermes, çay muhabbetleri, yardım kampanyaları düzenleyerek yardımlaşma ve dayanışma amacı ile kurulacak olan Kadın Meclisi de en fazla 45 üyeden oluşacaktır. Ermenek'te dayanışmayı, yardımlaşmayı, fikir alışverişini, duyarlılığı, gelişimi, sosyal-kültürel aktiviteleri arttırmak amacıyla gönüllülük esasına dayalı kurulacak bu meclislere katılmak isteyenler 20 Aralık'a kadar Ermenek Belediyesine başvurabilecekler." - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ermenek'te Çoçuk, Gençlik ve Kadın Meclisleri Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement