Ermenek'te Okuma Zinciri Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Ermenek'te Okuma Zinciri Oluşturuldu

Ermenek\'te Okuma Zinciri Oluşturuldu

Karaman'ın Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Kitap Okuma Zincirine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

07.06.2014 10:15  Güncelleme: 10:19

Karaman'ın Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Kitap Okuma Zinciri"ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Vatandaşlar ve öğrencileri okumaya teşvik etmek ve okuma alışkanlıklarını artırmak için düzenlenen etkinliğe ilçede bulunan tüm okullar katıldı. Ermenek ilçesi ile beldelerde ve köylerde 10.00 -10.20 saatleri arasında 20 dakika boyunca okuma zinciri oluşturuldu. Okuma zinciri İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden başlayarak Meydan Mahallesine kadar devam etti. Öğrencilerden oluşan okuma zincirine İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngörer, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Sezgin, ilçe daire müdürleri ile personeli ve çok sayıda vatandaş da katıldı. İlçe genelinde yaklaşık 3 bin 500 öğrencinin katıldığı okuma zinciri etkinliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün temin ettiği ve okulların kendi kütüphanelerinde bulunan kitaplar okundu. Bu yıl ilki yapılan bu etkinliğin her yıl düzenli bir şekilde yapılacağı bildirildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ermenek'te Okuma Zinciri Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement