Ertem, "Hakim Değil, Hadim Olmaya Geldik" - Son Dakika
Yerel

Ertem, "Hakim Değil, Hadim Olmaya Geldik"

Ertem, "Hakim Değil, Hadim Olmaya Geldik"

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri çerçevesinde Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'ne ziyarette bulundu.
Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği ziyaretinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem,...

15.11.2013 10:00

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri çerçevesinde Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'ne ziyarette bulundu.

Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği ziyaretinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ve AK Parti Çerkezköy ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İlçedeki dernekleri teşkilat olarak yılda 3-4 kez ziyaret ettiklerini söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "Önümüzdeki seçimler yalnızca yerel seçim olarak değerlendirilmemelidir. Genel seçimlerin ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bir provası olarak düşünülmelidir. Çerkezköy'de ve ülkede yapılan hizmetlerin devamı için AK Parti'nin yeniden Çerkezköy'de olması ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde de AK Parti bayrağını dalgalanması için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz" dedi.

"KALİTEYİ EN İYİ ONLAR BİLİR"

Gümüşhaneliler Derneği ziyaretinde bir dönem Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Tuncay Yegin yaptığı konuşmada 2014 yerel seçimlerinin başta Çerkezköy olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni eti. AK Parti'yi yeniden iktidar yapmak için çalışacaklarını ifade eden Habip Bilgin ise "Kim seçilirse seçilsin idarecilerin problem üreten değil problem çözen konumunda olması gerekir" dedi.

Gümüşhanelilerin inşaat sektörüne kalite getirdiğini kaydeden Süleyman Ak ise "Kaliteyi en iyi onlar bilir. Partinin bir neferi olarak Başbakanımızın belediyecilikteki çalışmalarını biliyoruz. Ondan gördüklerimizin daha iyisini Çerkezköy'e yansıtmak için bu göreve talip olduk" diye konuştu.

"TRAKYA'DA BİZİMLE YARIŞACAK BAŞKA BİR BELEDİYE YOK"

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı'nın yaklaşık bir ay sonra belirleneceğini ifade eden mevcut Belediye Başkanı Ali Ertem ise "Tüm Aday Adayları, belirlenecek olan adayın etrafında kenetlenerek seçime hazırlanacak. Biz her zaman hizmete talip olduk. AK Parti olarak vatandaşın daha rahat bir ortamda yaşamasını sağlamak için projeler ürettik. Gümüşhaneliler, Çerkezköy'ü 2004'ten bu yana nereden nereye getirdiğimizin takdirini iyi yaparlar" dedi.

Aday Adaylarının kendini tanıtması ve konuşmalarını tamamlamasının ardından dernek üyelerinin beklentileri ve şikayetleri dinlendi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ertem, 'Hakim Değil, Hadim Olmaya Geldik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement