KOSGEB'ten Kobi'lere Destek Projesi - Son Dakika
Yerel

KOSGEB'ten Kobi'lere Destek Projesi

KOSGEB\'ten Kobi\'lere Destek Projesi

Erzincan'da KOSGEB tarafından "Kobi Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" Semineri yapıldı.

06.02.2015 09:51  Güncelleme: 12:22

KOSGEB Tarafından "Kobi Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" Semineri Düzenlendi.

KOBİ Proje Destek Programı Kapsamında; "KOBİ'lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek ve KOBİ'lerin Markaya Yönlendirilmesi" konularında Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda TSO üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen seminere Erzincan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, KOSGEB İl Müdiresi Semra Öztürk Boroğlu ve çok sayıda Erzincan TSO üyesi katıldı. Semirin açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Selçuk Polat şu görüşlerde bulundu; "Bu KOBİ proje destek programı, kurumsallaşma ve markalaşma yolunda ilerlemek isteyen üyelerimiz için kaçırılmayacak bir fırsattır. Üyelerimizin bu tür desteklerden faydalanması bizleri de memnun edecektir" dedi.

KOSGEB İl Müdiresi Semra Öztürk Boroğlu tarafından yapılan bilgilendirme seminerinde TSO üyelerine; "KOBİ'lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek ve KOBİ'lerin Markaya Yönlendirilmesi, proje değerlendirme süreci ve genel destek programları hakkında genel bilgiler verildi. Boroğlu konuşmasında ayrıca destek programına başvuruda bulunacak olan işletmelerin, telefon dolandırıcılarına para kaptırmamaları konusunda da uyararak tüm bilgi ve desteği KOSGEB il müdürlüğünden alınması gerektiğinin altını çizdi. Düzenlenen seminer soru cevap bölümüyle son buldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KOSGEB'ten Kobi'lere Destek Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement