Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, maden kazasında kaybolan işçilerin ailelerini ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, maden kazasında kaybolan işçilerin ailelerini ziyaret etti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, maden kazasında kaybolan işçilerin ailelerini ziyaret etti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan'daki maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının ardından kayıp olan işçilerin ailelerini ziyaret ederek yalnız bırakmıyor. İliç ilçesinde yaşanan toprak kayması sonucu göçük altında kalan 9 işçinin yakınlarının bekleyişi devam ederken, Vali Aydoğdu ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti ve sahadaki son durum hakkında bilgi verdi. Vali Aydoğdu, bu sınavın dayanışma ve sevgiyle birleştirdiğini belirtti.

24.02.2024 11:47  Güncelleme: 11:57

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu Erzincan'daki maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının ardından kayıp olan işçilerin ailelerini ziyaret ederek yalnız bırakmıyor.

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat tarihinde meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçinin yakınlarının hüzünlü bekleyişi sürüyor. Kayıp olan işçilerin ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten ve sahadaki son durum hakkında bilgi veren Vali Aydoğdu, "Sizlerin acısı, bizim acımız; sizlerin bekleyişi, bizim bekleyişimizdir. İliç'in bağrındaki bu sınav, bizleri kardeşlerimize kavuşma umudunun yanı sıra dayanışmanın ve sevginin gücüyle de birleştiriyor" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, maden kazasında kaybolan işçilerin ailelerini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement