Erzurum'da Ramazan İrşat Faaliyetleri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Ramazan İrşat Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Erzurum\'da Ramazan İrşat Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Başkanlık Vaizi Sinan Polat ve Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan, Erzurum'da irşat programları düzenledi. Polat, Ulu Camii'nde cuma sohbeti yaparken, Abdülhamidhan Camii Kuran Kursu'nu ziyaret etti. İftar programında ise Aziziye Kur'an kursunda genç hafızlarla bir araya geldi. Teravih namazı için Selimiye Camii'nde cemaate hitap etti.

23.03.2024 15:29  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan İrşat Faaliyetleri kapsamında Erzurum'da bulunan Başkanlık Vaizi Sinan Polat, Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan ile beraber irşat programları gerçekleştirdi.

Ulu Camii'nde cuma sohbeti yapan Polat, Yakutiye Müftülüğüne bağlı Abdülhamidhan Camii Kuran Kursu'nu ziyaret etti.

Başkanlık Vaizi Polat, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin'le beraber kursta görev yapan özel gereksinimli öğretici Metin Şengül'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İftar programı için Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan ile beraber Aziziye Kur'an kursuna geçen Polat, Gürcükapı Kur'an kursu öğrencilerinin de bulunduğu kursta, genç hafızlarla bir araya geldi.

Kurs ziyaretlerinin ardından Başkanlık Vaizi Polat, Teravih namazı için Müftü Yardımcımız Erdoğan ile beraber Palandöken İlçe Müftülüğü'ne bağlı Selimiye Camii'nde cami cemaatine hitab etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Ramazan İrşat Faaliyetleri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement