Eski Başbakan Yardımcısı Atalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Başbakan Yardımcısı Atalay Açıklaması

Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Tüm sorunları çözeriz yeter ki huzur olsun, insanlar huzur içinde yaşasın" dedi.

14.10.2015 15:59

Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Tüm sorunları çözeriz yeter ki huzur olsun, insanlar huzur içinde yaşasın" dedi.

Atalay, terör örgütü PKK mensuplarınca Iğdır'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Haluk Varlı'nın ailesine başsağlığı diledi.

Van'ın Gürpınar ilçesinin Yukarıkaymaz Mahallesi'ndeki şehidin ailesini ziyaret eden Atalay, şehit babası Yusuf Varlı ve yakınlarıyla görüştü.

Şehidin babasına başsağlığı dileyen Atalay, şehitlik mertebesinin en yüksek makamlardan biri olduğunu belirterek, "Ülkeyi bu hainlerden temizlemek için çaba gösteriyoruz. Allah sizlere sabır versin" ifadelerini kullandı.

Atalay, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Atalay, "Tüm sorunları çözeriz yeter ki huzur olsun, insanlar huzur içinde yaşasın. Hayvan küpe paralarının ödenmemesi, desteklemeler gibi sıkıntıların hepsi giderilir. En önemli olan insanların huzurlu olması. Allah huzurumuzu bozmasın" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Başbakan Yardımcısı Atalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement