Eski Camiyi Yıkıp, Yerine Yenisini Yapacaklar - Son Dakika
Yerel

Eski Camiyi Yıkıp, Yerine Yenisini Yapacaklar

Eski Camiyi Yıkıp, Yerine Yenisini Yapacaklar

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük Kasabası'ndaki Çarşı Camisi yıkılarak, yerine yeni bir cami yapılacak.

08.05.2013 16:08

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük Kasabası'ndaki Çarşı Camisi yıkılarak, yerine yeni bir cami yapılacak.

Sindelhöyük Belediyesinin Encümen toplantısında Çarşı Camisi'nin yıkılarak, yerine yeni bir cami yapılması kararının çıkması üzerine, hayırsever işadamı Mustafa Turan kolları sıvadı.

Sindelhöyük Belediye Başkanı Hamdullah Deringöl, hayırsever işadamı Mustafa Turan, Cami Yaptırma Derneği Başkanvekili Mustafa Kılıç, Yönetim Kurulu üyesi Ali Kılıç ve muhasip Mahmut Kılınç bir araya geldi. Hayırsever işadamı Mustafa Turan, "Hanımım yaklaşık iki hafta önce vefat etti. Onun adına bir hayır yapmak istedik. Belediye Başkanı sayın Hamdullah bey ve cami dernek yönetimiyle görüşüp güzel kasabamıza layık ihtişamlı bir cami yapmak için kolları sıvadık. Caminin, A'dan Z'ye her şeyini biz karşılayacağız" dedi.

Sindelhöyük Belediye Başkanı Hamdullah Deringöl de, "Yeni cami için kolları sıvadık. İşadamlarımızdan sayın Mustafa Turan'a hayırlarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Dernek Başkanı Ali Sınırtepe ise, "Kasabamız yeni camisine kavuşacak. Önce Allah'a sonsuz şükür ediyor, katkıda bulunan hayırsever Mustafa Turan'a ve başkanımız Hamdullah Deringöl'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Camiyi Yıkıp, Yerine Yenisini Yapacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement