Eski Maliye Bakanı Unakıtan'ın Tedavi İçin Antalya'ya Gelmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eski Maliye Bakanı Unakıtan'ın Tedavi İçin Antalya'ya Gelmesi

Eski Maliye Bakanı Unakıtan\'ın Tedavi İçin Antalya\'ya Gelmesi
14.12.2012 14:00

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan arter ve kronik böbrek hastalığıyla ilgili tetkik ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan arter ve kronik böbrek hastalığıyla ilgili tetkik ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Nefroloji Bilim Dalı'nda görevli Doç. Dr. Hüseyin Koçak tarafından yapılan yazılı açıklamada, hastanelerinde tedavisi devam eden Unakıtan'ın genel sağlık durumunun geldiği güne göre daha iyi olduğu vurgulandı.

Unakıtan'ın koroner arter ve kronik böbrek hastalığıyla ilgili tetkik ve tedavilerinin devam ettiği anlatılan açıklamada, konuyla ilgili bilgi paylaşımının önümüzdeki günlerde devam edeceği kaydedildi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Maliye Bakanı Unakıtan'ın Tedavi İçin Antalya'ya Gelmesi - Son Dakika


Advertisement