Esnaf Odalarından Kars Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esnaf Odalarından Kars Belediye Başkanına Ziyaret

Esnaf Odalarından Kars Belediye Başkanına Ziyaret

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adem Burulday ve oda başkanları, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

02.01.2014 14:20  Güncelleme: 14:26

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (KARSESOB) Başkanı Adem Burulday ve oda başkanları Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret ettiler.

KARSESOB Başkanı Adem Burulday, esnafların yaşadıkları sorun ve sıkıntıları Başkan Bozkuş ile paylaştı. Burulday, özellikle kayıt dışının önüne geçilmesi, servis plakalı araçların devirlerinde ücretlerin yüksek olduğunu belirterek bu konuda belediye'nin kendilerine yardımcı olmasını istedi. Burulday, Sanayi Bölgesi'nin tapu ve su ile ilgili yaşanan problemleride Bozkuş, ile paylaştı.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, esnaf odalar birliği başkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bozkuş, " Başkanımız yaşanan sıkıntıları bizimle paylaştı. Paylaşması da çok iyi oldu. Çünkü her şeye aynı anda yetişmemiz mümkün değil. Biz her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle sanayi sitesindeki sıkıntıları yakından biliyorum. Onları çözüm noktasında çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımız kar yağdığından dolayı tamamlanmadı. İnşallah önümüzdeki inşaat sezonunda sanayi bölgesiyle ilgili bütün sorunları çözmüş olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un makamında gerçekleşen ziyarette genel olarak Kars konuşuldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf Odalarından Kars Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement