Esogü Ağız Diş ve Çene Sağlığı Merkezi'ne Çocuk Oyun Odası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Esogü Ağız Diş ve Çene Sağlığı Merkezi'ne Çocuk Oyun Odası Açıldı

Esogü Ağız Diş ve Çene Sağlığı Merkezi\'ne Çocuk Oyun Odası Açıldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Sağlığı Merkezi Pedodonti Bölümü’nde tedavi gören çocuk hastalar için düzenlenen Çocuk Oyun Odası törenle açıldı.

13.12.2013 14:16

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Sağlığı Merkezi Pedodonti Bölümü'nde tedavi gören çocuk hastalar için düzenlenen Çocuk Oyun Odası törenle açıldı.

Düzenlenen açılış törenine, Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ay, Fakülte Kurucu Dekanı Emekli Prof. Dr. M. Cem Keçik ile fakülte akademik ve idari personelinin de katılımıyla yapıldı.

Eskişehirli işadamı Taner Alkara tarafından, babası Bahri Alkara adına yaptırılan odanın açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, oyun odasının merkezde sağlık hizmeti almak için bekleyen çocuk hastalar ve diğer hastaların çocuklarının vakit geçirmesi için önemli bir ortam olduğunu belirtti. Prof. Dr. Hasan Gönen, verdiği destek için teşekkür ettiği Taner Alkara'ya bir de teşekkür plaketi takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Ağız Diş ve Çene Sağlığı Merkezi'ne Çocuk Oyun Odası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement