Eto Üyelerine "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Semineri - Son Dakika
Yerel

Eto Üyelerine "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Semineri

Eto Üyelerine "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Semineri

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” hakkındaki bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

03.01.2014 15:04

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" hakkındaki bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından verilen bilgilendirme seminerinde ETO üyeleri ile Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" kapsamında verilecek olan teşvik ve hibeler anlatıldı. ETO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme seminerine, ETO Meclis Başkan Yardımcısı Muzaffer Oğuz ve çok sayıda üye katıldı. Seminerde, 14 Aralık 2013 tarih ve 28851 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Tebliği" kapsamında verilecek teşvik ve hibeler anlatıldı. Yatırım yapan gerçek kişilere 300 bin TL, tüzel kişilere ise 800 bin TL'ye kadar hibe verilecek program hakkında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Mehmet Aykut Ekütekin projelerin ayrıntılarını aktardı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eto Üyelerine 'Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement