Fatih Mahallesi Kışa Hazır - Son Dakika
Yerel

Fatih Mahallesi Kışa Hazır

Fatih Mahallesi Kışa Hazır

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaz aylarında başlayan yol bakım, onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

25.10.2013 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaz aylarında başlayan yol bakım, onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçeyi kışa hazırlıyor.

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından ilçenin birçok noktasında başlatılan alt yapı, kilitli parke ve bordür çalışmaları kapsamında ilçenin Fatih Mahallesinde çalışmalar sona erdi.

Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre Fatih Mahallesinde, kanalizasyon, yağmur suyuna ayrı hat, şebeke hattının tamamlanmasına müteakiben başlatılan çalışmalar neticesinde 18 bin 619 metrekare kilitli parke, 3 bin 300 metre bordür taşının yapıldığı, çalışmalarının ilçenin diğer mahallelerinde devam ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, ilçenin birçok noktasında başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü, ekiplerin kış mevsimi öncesi yoğun çalıştığını söyledi.

Ana güzergahlarda yaşanan aksaklıkları gidermeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Uzunkaya, "Vatandaşlarımıza yapılan çalışmalar nedeniyle vermiş olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz. Her çalışmada halkımıza daha güzel ve kaliteli bir şekilde hizmet sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda sabırlı ve duyarlı olmalarını bekliyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçemizi geliştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Mahallesi Kışa Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement