Fatih Metin'den AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Fatih Metin'den AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na Ziyaret

Fatih Metin\'den AK Parti Bolu İl Başkanlığı\'na Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası haftalarca süren tedavisini tamamlayarak partisinin Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

21.06.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası haftalarca süren tedavisini tamamlayarak partisinin Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Uzun süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gören ve geçtiğimiz günlerde tedavisi tamamlanan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu'ya geldi. Partisinin il başkanlığını ziyaret eden Metin, partililer tarafından sevinçle karşılandı. Kendisini bekleyenler arasında kız kardeşi Avukat Selma Ünal'ı da gören Metin büyük sevinç yaşadı. Dualarla sıkıntılı süreci atlattıklarını söyleyen Fatih Metin, "Yaklaşık bir ay önce geçirdiğim kalp rahatsızlığı nedeniyle Bolu'dan, sevdiklerimizden ayrı kaldık. Bu ayrı kaldığımız süre içerisinde burada bulunan, bulunmayan tüm teşkilat mensubu kardeşlerimden ve de Bolu'daki partili-partisiz tüm vatandaşlarımızdan geçmiş olsun telefonları, mesajları aldık. Herkesten Allah razı olsun. Bu süre içerisinde de hepimiz netice itibariyle inanan insanlarız. Ben dua üzerine döndüğüne inanıyorum dünyanın. Dolayısıyla siz değerli kardeşlerimin duasıyla da çok zor bir dönemi atlattık" şeklinde konuştu.

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı'na atanan Yüksel Coşkunyürek'i de tebrik eden Metin, "Partiye girdiğim günden bu yana beraber yol arkadaşlığı yaptığımız, il başkanı, milletvekili, daha sonra da milletvekili arkadaşı olarak görev yaptığımız ve her şeyden önce partimizin bir neferi olan Yüksel Coşkunyürek beyi, bu göreve gelmesinden dolayı tebrik ediyorum. Sayın Başbakanımızın görevlendirmesinden sonra da hem teşkilatlarımızda, hem de Bolu'da olan heyecanı da yakından takip ettim. Bundan dolayı da çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum ki; burada da o sinerjiyi alıyorum" ifadelerini kullandı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Metin'den AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement