Fatsa Gıda Maddeleri Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Fatsa Gıda Maddeleri Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı

Fatsa Gıda Maddeleri Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı

Fatsa Gıda Maddeleri Odası yeni hizmet binasının açılışı Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun katıldığı törenle yapıldı.

16.06.2015 17:15

Fatsa Gıda Maddeleri Odası yeni hizmet binasının açılışı Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun katıldığı törenle yapıldı.

Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi'ndeki binanın açılışına Vali Balkanlıoğlu'nun yanı sıra, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Ordu İŞKUR Müdürü İsa Kaymak, Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeni hizmet binası açılış töreninde konuşma yapan Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, " 'Dünyada mekan, ahirette iman' sözünden yola çıkarak üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Fatsa Gıda Maddeleri Odası ile Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri birlikteliğin sağlanabilmesi için bir araya gelip açılışını yapacağımız hizmet binasının alımını yapıp, iç dış tadilatını tamamladık. Sabah güneş doğmadan kalkıp, besmele ili yola çıkan iş yerini açan, akşamın geç saatlerine kadar iş yerlerini açık tutup vatandaşlara hizmet veren düğününü, bayramı, cenazesi bile olmayan, 18 saat çalışmak zorunda kalan ancak geçimini zor temine den benim cefakar ve sanatkar kardeşlerim. Sizlerden aldığımız gücümüzü sizlere hizmet ederek paylaşmak istiyoruz. Malumunuz üzere kamu kurum ve kuruluşu niteliğinde olan odalarımız sıkışık bir alanda hizmet veriyordu. Tek gelir kaynağı üyelerden aldığı aidatları, en üst düzeyde tasarruf yaparak bu binanın alımı yapılmıştır" dedi.

Törende konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise, "Gerek şoförlerimiz gerekse gıda üreticileri ve satıcıları bu ülke için önemli esnaflardandır. Geçmişten günümüze kadar esnaflar sayesinde bu memleketin sırtı yere gelmedi. Esnaf deyince aklımıza dürüst, namuslu, ahlaklı insanlar geliyor. Esnaf demek sözünün eri olmak demektir. Bu güzel binayı görünce diyorum ki Fatsa'nın esnaflarının durumları iyi ki odalarını desteklemişler. Binanız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından hizmet binasının açılış kurdelesi kesimi gerçekleşti. Açılış ikramlarla sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Gıda Maddeleri Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement