Federasyon Başkanları Rektör Çelik'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Federasyon Başkanları Rektör Çelik'i Ziyaret Etti

Federasyon Başkanları Rektör Çelik\'i Ziyaret Etti

Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bozdoğan ve Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i Makamında ziyaret etti.

26.12.2015 19:56

Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bozdoğan ve Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i Makamında ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Kalegöl Su Sporları Merkezi'nde Türkiye Yüzme Federasyonu ve Türkiye Triatlon Federasyonları ile ortaklaşa organizasyonlar yapmak, İnönü Üniversitesinde yüzme ve triatlon sporunun altyapısının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan İnönü Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, gelecek yıllarda sportif başarılar anlamında İnönü Üniversitesi'nin çok önemli gelişmeler sağlayacağı söyledi. Görüşmede, Kale Su Sporları Merkezi'nde Türkiye Yüzme Federasyonu ve Türkiye Triatlon Federasyonları ile ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu ve işbirliği yapma noktasında karşılıklı kararlılık vurgulandı. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cemal Gündoğdu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer Çelik, Yüzme Federasyonu yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nevzat Mutlutürk, Türkiye Triatlon Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Faruk Gümrah, Doç. Dr. M. Emin Kafkas, Murat Kayapınar ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan da hazır bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Federasyon Başkanları Rektör Çelik'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement