Festival Turnuvasında Şampiyon Soma Basketbol Oldu - Son Dakika
Yerel

Festival Turnuvasında Şampiyon Soma Basketbol Oldu

Festival Turnuvasında Şampiyon Soma Basketbol Oldu

13. Kara Elmas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde üç gün süren 2. Streetball Basketbol Turnuvası sona erdi.

14.09.2012 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13. Kara Elmas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Soma İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve üç gün süren 2. Streetball Basketbol Turnuvası sona erdi. Vali Muzaffer Ecemiş Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın final maçında Bergama Koza Takımı'nı mağlup eden Soma Basketbol takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçını Kaymakam Abdülkadir Karataş, belediye meclis üyeleri M. Ali Aksoy, Şeref Kavruk, Mustafa Çamzeybek, Melih Erman ve kalabalık taraftar topluluğu

izledi. Final maçında Bergama Koza takımını mağlup eden Soma Basketbol Takımı, ikincisi düzenlenen Streetball Basketbol Turnuvası'nda elde ettiği şampiyonluk kupasını Soma İlçe Gençlik ve Spor Müdüresi Dilek Kuruçay'ın elinden aldı. Turnuvada E.L.İ takımını mağlup eden geçen senenin turnuva şampiyonu İmbat A.Ş üçüncü, E.L.İ takımı ise dördüncü oldu.

Turnuva sonu açıklama yapan Soma İlçe Gençlik ve Spor Müdüresi Dilek Kuruçay, "13. Kara Elmas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde üç gün süren 2. Streetball Turnuvası'nın düzenlenmesinde büyük katkı sağlayan ve desteğini bizden esirgemeyen Kaymakamımız Abdülkadir Karataş'a ve Belediye Başkanımız Hasan Ergene'ye teşekkür ederim. Sevgili dostlar, 10 Eylül Pazartesi günü bize yakışır bir şekilde turnuvamıza başladık. Kazananın kaybedeni teselli ettiği, kaybedenin kazananı tebrik ettiği, faule maruz kalan arkadaşının elinden tutup kaldırdığı bir sevgi ve kardeşlik içinde istenilen ve özlenen bir tablo oluşmuştur. Bu oluşumda emeği geçen bütün arkadaşlara ve İlçe dışından turnuvamıza iştirak eden takımlara saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Festival Turnuvasında Şampiyon Soma Basketbol Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement