Fikret Otyam Sanat Galerisi 5 Ocak'ta Açılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fikret Otyam Sanat Galerisi 5 Ocak'ta Açılacak

Fikret Otyam Sanat Galerisi 5 Ocak\'ta Açılacak
02.01.2013 11:40

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi Demirciler İçi'nde oluşturduğu Fikret Otyam Sanat Galerisi, hizmete açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi Demirciler İçi'nde oluşturduğu Fikret Otyam Sanat Galerisi, hizmete açılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Demirciler İçi'ni geliştirmek, yeniden kimlik kazandırmak ve esnafını desteklemek için oluşturduğu sanat galerisi ile zanaatkarları ve sanatçıları bir araya getirecek. Akaydın, galeriye, Antalya'da yaşayan Türkiye'nin en önemli sanatçılarından ressam, gazeteci, yazar Fikret Otyam'ın adını verdi.

Demirciler İçi Fikret Otyam Sanat Galerisi, 5 Ocak 2013 Cumartesi günü sanatçı Fikret Otyam ve eşi Filiz Otyam'ın eserleri ile kapılarını ziyarete açacak.

Fikret Otyam Sanat Galerisi'nde yıl boyunca Fikret Otyam'ın yanı sıra kültür ve sanat alanında önemli imzalar atan Tufan Dağıstanlı, Himmet Öcal gibi sanatçıların eserleri galeriye katkı sağlayacak.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fikret Otyam Sanat Galerisi 5 Ocak'ta Açılacak - Son Dakika


Advertisement