Fındıklı Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Yaşar Özcihan, yapılan genel kurulun ardından yeni yönetimi oluşturduklarını bildirdi.
Özcihan, yaptığı açıklamada, birliğin Mayıs 2009'da, 5200 sayılı yasa çerçevesinde kurulduğunu belirtti.
Şu anda Fındıklı'da kivinin adresinin Fındıklı Kivi Üreticileri Birliği olduğunu ifade eden Özcihan, "Yapılan genel kurulun ardından yeni yönetimi oluşturduk. Yönetim Kurulu olarak yaptığımız ilk toplantıda, Fındıklı kivi üreticilerinin tamamının kayıt altına alınacağı bir çalışmayı, Fındıklı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ziraat Odası delegeleri ve muhtarlarla birlikte gerçekleştireceğiz. Ayrıca kivinin bölgemizde yaygınlaşmasına öncülük eden Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nden de destek isteyeceğiz. Umarım Mayıs 2013 tarihine kadar bu çalışmayı tamamlarız" dedi.
Muhabir: Zekeriya Sarıhan
Son Dakika › Yerel › Fındıklı Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Özcihan.'Yapılan Genel Kurulun Ardından Yeni Yönetimi... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.