Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, Sakaryaspor deplasmanından puan alarak hak ettikleri yerde ligi tamamlamak istediklerini bildirdi.

12.03.2013 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, Sakaryaspor deplasmanından puan alarak hak ettikleri yerde ligi tamamlamak istediklerini bildirdi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçından aldıkları 3 puanın kendilerini sevindirdiğini belirterek, ligin henüz bitmediğini, futbolcularla birlikte daha sağlıklı düşünerek Bozüyükspor'u hak ettiği yere getirmek için çabalarının devam edeceğini söyledi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını anlatan Özkan, "Sakaryaspor deplasmanından hayırlı bir sonuçla dönerek hak ettiğimiz yerde ligi tamamlarız. Büyük ve köklü bir kulüp olan Sakaryaspor'un da bulunduğu konumundan üzüntü duyuyoruz ama futbol bu. Temennimiz, inşallah onlarda bu durumdan en kısa sürede kurtulur ve ligde kalırlar" dedi.

Bozüyüklü iş adamlarından Ali Bektaş'ın, taraftarı Sakaryaspor maçına götürmek için otobüs tahsis ettiğini ifade eden Özkan, Bektaş'a teşekkür ederek, taraftarın Bozüyük ve Bozüyükspor'a yakışır bir şekilde maça gidip, centilmen bir şekilde taşkınlık ve kötü tezahürat yapmadan dönmelerini beklediklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Barış Eren/ Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement