Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Erdal İşkar, "Bizim için en büyük hata rehavete kapılmak olur" dedi.
İşkar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin bitimine 4 hafta kaldığını hatırlatarak, Ünyespor karşısında aldıkları 3 puanın kendilerine büyük avantaj sağladığını söyledi.
Ligin henüz tamamlanmadığını ve adeta final havasında 4 maç oynayacaklarını ifade eden İşkar, şöyle konuştu:
"Henüz lig bitmedi ve bizim için şu anda en büyük hata rehavete kapılmak olur. Tüm camiamıza seslenmek istiyorum, adeta final havasında geçecek 4 maçımız var. Aynı ciddiyetle sonuna kadar gitmemiz gerekiyor. Çünkü futbol, çok ciddi bir iştir. Bir anlık rehavet ve gevşeme bize çok pahalıya mal olabilir. O yüzden yönetimin, futbolcunun ve taraftarının bunun bilincinde olması lazım. Biz son maçlarımızda kesinlikle mağlubiyet düşünmüyoruz. Kalan 4 maçı da en iyi şekilde geçirip ligi tamamlamak istiyoruz. Matematiksel olarak hiçbir şeyi garantilemiş değiliz, o yüzden bugüne kadar olduğu gibi aynı ciddiyetle devam etmek zorundayız."
İşkar, hafta sonu oynayacakları Çankırıspor maçında sarı kart cezalısı İbrahim Demir ve sakatlığı bulunan Uğur Keskin'in kadroda yer almayacağını sözlerine ekledi. - BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.