Futbol: Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Futbol: Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'da, Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Turgutluspor ile oynayacakları karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini bildirdi.

14.12.2012 16:06

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'da, Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Turgutluspor ile oynayacakları karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini bildirdi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozüyük'te, Turgutluspor ile oynayacakları karşılaşmadan maçından galibiyetle ayrılarak, tehlike bölgesinden uzaklaşmak istediklerini belirtti.

Sezonun ilk yarısında kalan iki maçı kazanarak, devre arasına konum itibariyle iyi bir yerde girmek istediklerini ifade eden Özkan, şunları kaydetti:

"Turgutluspor maçından 3 puan almak istiyoruz. Bizim için çok zor maç olacak. Sezon başından bu yana yaşadığımız maddi ve manevi sıkıntılardan dolayı şu anda sıralamada istediğimiz yerde değiliz. Sahamızda oynayacağımız Turgutluspor ve deplasmandaki Fethiyespor maçlarını kazanarak ikinci yarıya daha iddialı şekilde girmek istiyoruz. Ancak bu sadece bizim yapabileceğimiz bir şey değil. Bozüyük halkının, siyasilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve esnafımızın bize maddi ve manevi destek vermesi gerekiyor. Bozüyükspor, Bozüyük ve Bilecik'in ortak değeri. Bu değere herkes sahip çıkmalıdır. Ancak bu şekilde kenetlenebilirsek başarıya ulaşabiliriz. Hafta sonu oynayacağımız Turgutluspor maçında taraftarlarımızın bizi 90 dakika desteklemesini istiyoruz."

Muhabir: Barış Eren/ Mehmet Candikmen

Yayıncı: Sedat Gök - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement