Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig takımlarından Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü İlyas Çakır, Kızılyıldız Kulübü'ne 770 bin, kulübün eski futbolcusu Mazowa Nsumbu'ya da 49 bin avro borcun olduğunu ve bu borcun taksitlerini ödeyeceklerini söyledi.

21.05.2013 15:49

Spor Toto 3. Lig takımlarından Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü İlyas Çakır, Kızılyıldız Kulübü'ne 770 bin, kulübün eski futbolcusu Mazowa Nsumbu'ya da 49 bin avro borcun olduğunu ve bu borcun taksitlerini ödeyeceklerini söyledi.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Çakır, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, ilk olarak Faruk Sarman'la görüştüklerini kaydetti.

Haziran'da yapılacak genel kurul sonrasında bazı konuların netlik kazanacağını anlatan Çakır, çalışmak istedikleri teknik direktörler listesinde Sarman'ın da bulunduğunu bildirdi.

-Kocaelispor'un borçları-

Çakır, Kocaelispor'un Kızılyıldız Kulübü'ne 770 bin, eski futbolcusu Mazowa Nsumbu'ya da 49 bin avroluk borçlarının olduğunu belirterek, "Kızılyıldız kulübüne 5 bin ve kulübün eski futbolcusu Nsumbu'ya da 2 bin avroluk borç taksitlerini hafta içinde ödeyeceğiz. Bu borçlarla ilgili yeni bir yapılandırmaya gitmeyeceğiz. Geçmiş dönem başkanı Orhan Görsen yapılandırmayı yapmış. Kızılyıldız Kulübüne olan borcun taksit ödemeleri 14-15 yıl sürecek. Nsumbu'ya olan borcun da 2. taksidini ödeyeceğiz. Borçlarımız yayılmış durumda bunlarla ilgili görüşmelerimizi yaptık. Taksitleri aksatmamaya çalışacağız. Kocaelispor'da zemin çok kaygan ve bu zeminde yürümeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Çakır, yıllık ortalama 700-750 bin liraya ihtiyaçları bulunduğunu ifade ederek, "Tüm evrakları incelemiş değiliz ama söz konusu rakam civarında olacağını tahmin ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement