Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Maurice Edu, takım olarak çok çalışıp sonunda hedefleri olan UEFA Avrupa Ligi elemelerine katılma hakkını kazandıklarını söyledi.

18.05.2013 11:29

Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Maurice Edu, takım olarak çok çalışıp sonunda hedefleri olan UEFA Avrupa Ligi elemelerine katılma hakkını kazandıklarını söyledi.

Ara transfer döneminde, yeşil-beyazlı kulüp tarafından sezon sonuna kadar kiralanan ve sözleşmeleri sona eren Edu ile Anton Ferdinand, Bursaspor TV'de bir programa katılarak, yarın tamamlanacak lig hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Edu, Bursaspor'un kendisi için çok iyi bir deneyim olduğunu belirtti.

Takıma katılmasından bu yana çok güzel günler geçirdiğini ve kendisini hep evinde gibi hissettiğini dile getiren Edu, şöyle konuştu:

"Çok iyi arkadaşlıklarım oldu. Buraya alışmak benim için çok kolay oldu. Benim için yeni bir yer, bir sürü iyi insan, çok iyi personel, taraftar ve misafirperver bir şehri tanıma fırsatı oldu. Bursaspor çok iyi bir kulüp. İyi yönetilmeye devam edildikçe başarıya ve hedeflere yürümeye devam edecektir ve her yıl daha da iyi olacaktır. Sakatlıklarım nedeniyle bazı maçlarda oynayamadım. Formda kalabilmek için hep çalıştım. Ben geldiğimde sıralamada kötü bir yerdeydik. Takım olarak çok çalışıp sonunda hedefimiz olan UEFA Avrupa Ligi elemelerine katılma hakkını kazandık. Ufak hatalar yapmasaydık çok daha iyi bir yerde olabilirdik ama bu sıralama da bizim için tatmin edici. Ümit ediyorum ki önümüzdeki yıl daha iyi olacak."

Ferdinand ise Bursa'ya geldiğinde başta zorlandığını ancak daha sonra kente ve takıma alıştığını anlattı.

"Burada bulunmak benim için çok iyi ve çok eğlenceliydi" diyen Ferdinand, oynamaya alıştıkça kendisini daha iyi hissettiğini dile getirdi.

Ferdinand, Bursa'da her şeyin çok güzel olduğunu kaydederek, "Taraftar, hocamız, camia ve oyuncular benim için harikaydı. Burası çok güzel bir kulüp. Çok güzel günler geçirdim" değerlendirmesinde bulundu. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement