Gap İdaresine Bağlı Birimler, Vali Tutulmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gap İdaresine Bağlı Birimler, Vali Tutulmaz'ı Ziyaret Etti

18.02.2015 18:12

Siirt Gençlik ve Kültür Evi, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ile Çocuk Gelişim Merkezi il temsilcileri Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.

Siirt Gençlik ve Kültür Evi, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ile Çocuk Gelişim Merkezi il temsilcileri Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.

GAP idaresine bağlı birim sorumluları, yaptıkları çalışmalar ve yapılması düşünülen projeler hakkında Vali Tutulmaz'a bilgi verdi. Burada konuşan Tutulmaz, kadınların iş ve sosyal hayatta yer almalarının önemine değinerek, özelikle kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik projelere ağırlık verilmesini gerektiğini söyledi.

Tutulmaz, "GAP İdaresi'ne bağlı olan birimlerin yapacakları ve üretecekleri çalışmalar konusunda, gerekli desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyarette, Siirt Gençlik ve Kültür Evi İl Temsilcisi İdris Tan, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) İl Temsilcisi Pelin Ertekin, Çocuk Gelişim Merkezi İl Temsilcisi Nurten Temiz ile eğiticiler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gap İdaresine Bağlı Birimler, Vali Tutulmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement