Gazeteci Kayahan Öcalan'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Kayahan Öcalan'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Gazeteci Kayahan Öcalan\'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde yerel basında görev yapan ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören gazeteci Kayahan Öcalan’ı, Edremit Belediye Meclis Üyeleri Ali Yılmaz Diker, Şengül Sönmez ve Müberra Uyar Karaca ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

24.06.2014 16:20

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yerel basında görev yapan ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören gazeteci Kayahan Öcalan'ı, Edremit Belediye Meclis Üyeleri Ali Yılmaz Diker, Şengül Sönmez ve Müberra Uyar Karaca ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Edremit'te yerel basın kuruluşlarına görev yapan ve emekli olan gazeteci Kayahan Öcalan ayağından geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Edremit Devlet Hastanesi'nde bir süredir tedavi görüyor. Sevenleri tarafından ziyaretçi akınına uğrayan gazeteci Öcalan'a son olarak Edremit Belediye Meclis Üyeleri Ali Yılmaz Diker, Şengül Sönmez, Müberra Uyar Karaca ile Basın ve Halkla İlişkiler MüdürÜ Filiz Özdemir geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Kayahan Öcalan'a acil şifalar dileyen meclis üyeleri bir an önce sağlığına kavuşarak ailesinin yanına dönmesi dileğinde bulundular. Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Öcalan'da meclis üyelerine ve ziyarette bulunan tüm dostlarına teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Kayahan Öcalan'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement