Gazeteciler Cemiyetin'de Ziyaret Tarfiği Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Cemiyetin'de Ziyaret Tarfiği Devam Ediyor

Gazeteciler Cemiyetin\'de Ziyaret Tarfiği Devam Ediyor

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yeni başkanı Metin Kösedağ’a dün başlayan tebrik ziyaretleri bugünde devam etti.

11.06.2014 17:24

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yeni başkanı Metin Kösedağ'a dün başlayan tebrik ziyaretleri bugünde devam etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yeni başkanı Metin Kösedağ'ı Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır ve Dekan Yard. Doç. Dr. Mustafa Koçer ve Doç Dr. Hakan Aydın ziyaret etti. Ziyarette konuşan Hamza Çakır sözüne Metin Kösedağ'a başsağlığı dileyerek başladı.

Çakır " Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Tabi Gazeteciler Cemiyeti medya alanında çalışan arkadaşlarımızın sorunlarını, hukuki problemlerini platformlara taşımak, çözüm yolları bulmak, gazeteciliğin etik ilkeler çerçevesinde yapılması noktasında tüm bu çalışmaları yürüten çatı bir yapıya sahip. Bu yapılanma İletişim Fakültesi açısından da çok önem arz ediyor. Medya sayısal olarak ne kadar artarsa istihdam bağlamında bizlere katkı sağlıyor. Gerçekten geçtiğimiz dönemlerde gazeteciler cemiyeti ve Kayseri medyası ile çok iyi diyaloglar geliştirdik. Ümit ediyorum ki yeni başkanımızla birlikte belki bugüne kadar imza atmadığımız işbirliğine, protokole ortaya koyacağımız yeni projelere imza atacağız" dedi.

Ard arda gerçekleşen ziyaretlerde Acıbadem Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz ve yönetim kurulu, Millet Derneği Kayseri Şubesi başkanı Mustafa Temizel ve Uzman Diş Hastanesi Başhekimi Çetinay Örten ve yönetim kurulu ziyaret etti.

Tebrikleri kabul eden Metin Kösedağ " Tebrikler için teşekkür ediyorum. Bu alanda üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirmeye çalışacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Cemiyetin'de Ziyaret Tarfiği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement