Gazetecilerden Adalet Komisyonu Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gazetecilerden Adalet Komisyonu Başkanına Ziyaret

Gazetecilerden Adalet Komisyonu Başkanına Ziyaret

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, Bartın’da görev yapan basın mensuplarıyla Adalet Komisyonu Başkanı Sait Özdemir’i ziyaret etti.

27.07.2016 17:00

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, Bartın'da görev yapan basın mensuplarıyla Adalet Komisyonu Başkanı Sait Özdemir'i ziyaret etti.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, Bartın'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile birlikte HSYK'nın son Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Bartın'a atanan Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Sait Özdemir'i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette basın mensupları Özdemir'e görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Bartın basını ve gündemdeki konular görüşülürken Başkan Sait Özdemir'e Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzarslan tarafından tel kırma işlemeli Türk Bayrağı tablosu hediye edildi.

Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Sait Özdemir de basın mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetecilerden Adalet Komisyonu Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement