Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Ressam Aynur Akın'ın, "İzler ve Düşler" resim sergisi açıldı.

14.11.2012 12:01

Ressam Aynur Akın'ın, "İzler ve Düşler" resim sergisi açıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sergi Bayazhan Kent Müzesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in katılımıyla açıldı.

Güzelbey, Ressam Akın'ın el emeği göz nuruyla yaptığı resimlerin,

"muhteşem" olduğunu belirtti. Gaziantep'in kültür ve sanat alanında başarılı bir dönem geçirdiğini, kentte yapılan sanatsal ve kültürel çalışmaların önemli olduğunu ifade eden Güzelbey, kentin tarihi dokusunun gün yüzüne çıkmasıyla birlikte yeni bir dönem başladığını vurguladı.

Güzelbey, "Sanatçımızı yürekten kutluyorum. Gaziantep'in, kültür ve sanat konusunda çaba gösteren herkese yürekten teşekkür borcu vardır. Başarılarının devamını diliyorum" düşüncelerini aktardı.

Ressam Akın'ın sergisine Güzelbey'in yanı sıra Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağıcı ve sanatseverler katıldı.

22 Kasım'a kadar açık sergide, 40'a yakın eser yer alıyor.

-Kuaförlük kursuyla meslek sahibi oluyorlar

Şehitkamil Belediyesi'nin açtığı kuaförlük kursu istihdam sağlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, aile bütçesine katkıda bulunmak ve meslek sahibi olmak isteyen bayanlar, sosyal tesislerde düzenlenen kuaförlük kurslarından faydalanıyor. Kursu tamamlayan bazı kadınlar daha sonra edindikleri tecrübeyle iş hayatına atılıyor.

Kuaförlük kursu sayesinde meslek sahibi olduklarını ifade eden kursiyerler, belediye yetkililerine ve Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

-Su kesintisi

Gaziantep'te içme suyu şebeke ek çalışması nedeniyle 2 mahallede su kesintisi uygulanacak.

GASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Batıkent Mahallesi, 129 Nolu Sokak'ta içme suyu şebeke ek çalışması yapılacağı için Atatürk ve Batıkent Mahallesi'ne, yarın 09.00 ile 15.00 arasında su verilemeyecek.

Muhabir: Gaziantep

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement