Gaziantep Valisi Ata, İslahiye'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Valisi Ata, İslahiye'yi Ziyaret Etti

Gaziantep Valisi Ata, İslahiye\'yi Ziyaret Etti

Gaziantep Valisi Erdal Ata, İslahiye İlçesi’ni ziyaret etti.

28.01.2014 18:00

Gaziantep Valisi Erdal Ata, İslahiye İlçesi'ni ziyaret etti.

Ata, İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı'yı ziyaret etti, yapılması planlanan yeni Hükümet Konağı, Organize Sanayi Bölgesi ve Suriyeliler için yeni açılması düşünülen kamp alanı konusunda Kaymakam Çakıcı'dan bilgi aldı.

Vali Ata, daha sonra 10 bin Suriyelinin barındığı İslahiye Çadır Kente geçti, sosyal tesisler ile yapımı devam eden fırını inceledi.

Ata, gazetecilere yaptığı açıklamada, İslahiye'deki yapılan çalışmaları yerinde görmek ve kampı ziyaret etmek amacıyla geldiğini söyledi.

İslahiye'de 2013 yılında başlanan kamu yatırımlarının son durumları hakkında Kaymakam Çakıcı ve ilgililerden bilgi aldıklarını ifade eden Ata, Çadır Kentte de yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini kaydetti.

Ata, "Şuan kampın genişletilmesi söz konusu değil. Ek ikinci bir yer için Kaymakam beyin önerdiği bir yer var. Oraya bir baktıracağız. İncelettireceğiz. Eğer arazi ve konum olarak uygunsa Ankara ile görüşeceğiz" dedi.

Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömüral Beşikçi, Gaziantep AFAD Müdürü Sinan Atakan, İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu ve resmi kurum müdürleri hazır bulundu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Valisi Ata, İslahiye'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement