Gaziler Derneği'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gaziler Derneği'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi'ye Ziyaret

Gaziler Derneği\'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi\'ye Ziyaret

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal ve yönetimi, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan Musa Çelebi'yi ziyaret etti.

25.04.2013 14:11

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal ve yönetimi, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan Musa Çelebi'yi ziyaret etti.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal ve yönetimi, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan Musa Çelebi'ye ziyarette bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, "Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bu konunun vesilesiyle daha önce bölge müdürümüz Çaycuma'da Gaziler Ormanı diye bize bir tabela astırtmıştı. İnşallah burada yapılması gereken şeyler size nasip oldu. Bu konuda bize destek vereceğinize inanıyorum. Bu sene 2013 yılında bütçe ayrılacağını söylemişlerdi bizlere. Gazilerimiz ve aileleriyle birlikte oturabileceğimiz, sohbet edebileceğimiz bir yer olacaktı. Şuanda daha orası yapılmadı sadece tabelası dikildi orada. 2013 yılında yapılması için söz vermişlerdi müdürüm. Biz burada kalıcı bir yer istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, "Bu konuda arkadaşlarla bir görüşeyim. Arkadaşlarla bir değerlendirme yapayım. Bende ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Milletimizi korumak için cephede mücadele verdiniz. Kıbrıs'ta, Kore'de kazanılmış bir emeğiniz var. Bizlerde elimizden ne geliyorsa yapalım. Bu konuyla da inşallah ilgileneceğim" şeklinde konuştu. Ayrıca, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, amblemini ve Türk Bayrağı'nı taşıyan filama hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler Derneği'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement