Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, "Yolculuk Nire Hemşerim" isimli söyleşi ile bilgilendirildi.
Gediz Meslek Yüksekokulu amfisinde Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Görevlisi Erim Hısım tarafından Dumlupınar Üniversitesi Ekonomi Topluluğu ile gerçekleştirilen "Yolculuk Nire Hemşerim" isimli söyleşide, yaratıcı drama yöntemi kullanılarak tüm yüksekokul öğrencilerine gelecek planlaması ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erim Hısım'ın özel tarzıyla oluşturduğu sıcak hava içerisinde, öğrencilere kişisel gelişim bilgileri ve sosyal yaşama dair ayrıntılı bilgiler verildi. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Gediz Meslek Yüksekokulu'nda 'Yolculuk Nire Hemşerim' Söyleşisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.