Genç Müsiad Adana Şube Başkanı Gök Oldu - Son Dakika
Yerel

Genç Müsiad Adana Şube Başkanı Gök Oldu

Genç Müsiad Adana Şube Başkanı Gök Oldu

Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanlığına Av. Muhammet Veysel Gök getirildi.

27.11.2016 13:00

Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanlığına Av. Muhammet Veysel Gök getirildi.

11. Olağan Genel Kurulu sonunda, Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanı olan Gök, "Biz gençleri tembelleştiren bir söz olan 'Gençler bu ülkenin geleceğidir' sözünü pratikte değiştirme vakti gelmiştir. Artık gençler bu ülkenin geleceği değil bugünün ortakları olarak her alanda varlık göstermelidir. Geleceğin değil bugünün değerleri olmalıdır. 'Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın' örneği ile motive edilen gençlerle yetki devri paylaşımında sıkıntı yaşayanlar şunu bilmelidir, yönetim gücü gençlerin dinamizmi ve yetişkinlerin tecrübesiyle anlam kazanır" dedi.

Eski başkan Mustafa Yağcı ise bir iş adamının işinin sadece para kazanmak olmadığını, toplumsal ve manevi değerlerin hiçbir zaman göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi. 3 yıllık görev süresinin muhasebesini yapan Yağcı, etkinliklerde kendisine destek olan ekibine teşekkür etti.

Genç MÜSİAD Adana'nın yeni yönetimi Av. Muhammet Veysel Gök, Ercüment Özkan, Rıdvan Aslan, Esra Uysal, Alaattin Oral, Mustafa Ağıt, Serdar Mercankaya, Mahmut Bağlam, Cemil Taşkınırmak, Barış Azger, Yunus Emre Yeşilmeşe ve Celal Şengül'den oluştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Müsiad Adana Şube Başkanı Gök Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement