Gençlik Merkezine İkinci Kez Saldırı Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gençlik Merkezine İkinci Kez Saldırı Düzenlendi

Gençlik Merkezine İkinci Kez Saldırı Düzenlendi
29.07.2013 01:47

Şırnak'ta Külliye Cami içinde bulunan ve öğrencilerin ücretsiz ders ve müzik eğitimi aldığı merkeze el yapımı patlayıcı ve molotoflu saldırı düzenlendi.

Şırnak'ta Külliye Cami içinde bulunan ve öğrencilerin ücretsiz ders ve müzik eğitimi aldığı merkeze el yapımı patlayıcı ve molotoflu saldırı düzenlendi.

Yaklaşık 3 ay öncede benzer bir saldırı düzenlenmiş ve eğitim merkezi maddi hasar almıştı.

Öğrencilerin bulunmadığı sırada yapılan saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, eğitim merkezi ve Külliye Camisinde maddi hasar meydana geldi.

Olay, Şırnak'ın Yeni Mahalle'de bulunan Külliye Cami'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler, caminin ikinci katında bulunan ve SODES kapsamında öğrencilere ücretsiz ders ve müzik eğitimi verilen Sefine Gençlik Merkezi'ne molotoflu ve el yapımı patlayıcı attı. Atılan molotof ve patlayıcılar merkezin cam ve içindeki eşyalara zarar verdi.

Çevrede patlama sesiyle panik yaşayan vatandaşların haber vermesi üzerine derneğe gelen polis, inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Merkezine İkinci Kez Saldırı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement