Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemil Şeboy, proje üretemeyenlerin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü siyasete alet ettiğini söyledi.

20.05.2015 13:51

AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemil Şeboy, proje üretemeyenlerin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü siyasete alet ettiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, partinin milletvekili adayları Kuşulular Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği'nde İzmir'deki Kütahyalılar ile buluştu.

Etkinlikte konuşan milletvekili adaylarından Cemil Şeboy, Buca Belediye Başkanlığı döneminde dünyadaki en büyük Atatürk heykelini yaptırdığını, ancak Büyük Önder'i hiçbir zaman siyasete karıştırmadığını bildirdi.

Bazı parti mensuplarının "Biz Atatürk'ün askerleriyiz" diye bağırdığını belirten Şeboy, "Atatürk bu ülkenin çimentosudur. Hepimizin Atasıdır. Proje üretemeyenler Atatürk'ü siyasete alet ediyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı'nın Yamanlar Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti İzmir milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli de 7 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını kaydetti.

AK Parti iktidarının 13 yılda "efsane hizmetler" yaptığını savunan Sürekli, "Elbette ki eksikler var. Lakin bizler bu eksiklikleri kapatmak için sizleri dinliyor, projeler oluşturup sorunları kapatmak için çalışıyoruz" dedi.

Esnaf ziyaretinde bulunan Kerem Ali Sürekli, Cengizhan otobüs duraklarına giderek şoförlerle sohbet etti, Kentkart ile otobüse bindi, otobüsteki vatandaşlarla görüştü.

AK Parti Milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun da Buca Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kahramanmaraş Afşinliler Derneği ve Bayburtlular Derneği'ni ziyaret etti.

Partinin bir diğer milletvekili adayı Tansu Kaya da Balkan Dernekleri Federasyonu'nun (ULUBALDEF) Kaya Termal Otel'de düzenlenen yemeğine katıldı.

AK Parti'nin 13 yıldır iktidarda hizmet ürettiğini kaydeden Kaya, "Milletimiz 2002 öncesini aklından çıkarmamalı. Yeni nesillere de geçmişi unutturmamalıyız. Bileziğini, küpesini bozdurarak deprem mağdurlarına veren milletimizin paralarının ne yapıldığını, gizli kameraların çektiği görüntülerde bankaların paralarının çuval çuval taşındığını, içlerinin boşaltıldığını hepimiz biliyoruz. Bir gecede nasıl fakirleştiğimizi biliyoruz. Bunları unutmamamız lazım" dedi.

Öte yandan,  AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da 24 Mayıs Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak Büyük İzmir Mitingi için üyelere yönelik davet kartı hazırlattıklarını, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu afiş, bayrak ve coşkulu kalabalıkla karşılayacaklarını açıkladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement